PRIJELAZNI ROKOVI

PRAVILNIKA O STATUSU IGRAČA I REGISTRACIJAMA

PRIJELAZNI ROK
Prijelazni rokovi za igrače su: ljetni prijelazni rok i zimski prijelazni rok. Ljetni prijelazni rok traje od 15. lipnja do 31. kolovoza svake godine, a zimski prijelazni rok traje od 18. siječnja do 15. veljače svake godine za profesionalce, a zimski prijelazni rok traje od 18. siječnja do 28. veljače svake godine za amatere

 

PRIJAVLJIVANJE I REGISTRACIJA IGRAČA
Igrači profesionalci koji se iz klubova HNS-a ustupaju u klub Treće HNL mogu se registrirati i nakon proteka ljetnog prijelaznog roka, i to do 14. listopada, odnosno i nakon proteka zimskog prijelaznog roka, i to do 28. veljače.
Tijekom cijele natjecateljske godine, osim u razdobljima između 15. listopada i 17. siječnja i između 01. ožujka i 14. lipnja, mogu se registrirati igrači amateri koji se natječu u Trećoj HNL i u isključivo amaterskim ligamaIgrači amateri koji nakon postupka preregistracije ostanu ne preregistrirani mogu se registrirati i u razdoblju između 01. i 31. ožujka.
Igrači amateri koji se prvi put registriraju u nogometnoj organizaciji (prva registracija) mogu se registrirati tijekom cijele natjecateljske godine, osim u razdoblju između 01. svibnja i 14. lipnja.
Igrač koji se registrirao za novi klub ne može se, osim ako se ne radi o ustupanju, ponovno registrirati za dosadašnji klub ako nije proteklo razdoblje od dvadeset (20) dana od dana registracije za novi klub.

REGISTRACIJA IGRAČA VETERANA
Igrači veterani mogu se prvi put za veteranski klub/momčad registrirati tijekom cijele natjecateljske godine, te prelaziti iz kluba u klub tijekom cijele natjecateljske godine, osim u razdoblju od 15. listopada do 17. siječnja i u razdoblju od 01. travnja do 14. lipnja.

Nogometni savez Zadarske županije© 2022

Search